Hallo, ik ben Emma. Hoe gaat het met je?

Ik begeleid mensen die uit balans zijn naar eigenaarschap, geloven in eigen kunnen en kleur en meer energie hebben. Met mijn achtergrond in de kunsten, welzijn en onderwijs aan (jong)volwassenen is mijn instelling open-minded en creatief.

Door NAH ben ik ervaringsdeskundige ten aanzien van overprikkeling. Ik heb me toegelegd op coaching en training van kleine groepen mensen. En ik geef yogalessen.

“Mijn ervaring is dat uit iets negatiefs weer iets moois en nieuws is ontstaan.”

Missie

Balans tussen inspanning en ontspanning is voor iedereen belangrijk. Je eigen grenzen kennen, accepteren en toepassen. Tevreden zijn met je eigen kleur en licht.

Uit je evenwicht raken doordat er iets gebeurt of is gebeurd op het werk of in andere levensgebieden. We hebben geen aan- en uitknop en hollen soms te lang door. In sommige levensfasen kom je hobbels tegen.

Een nieuwe balans is dynamisch.

Coaching

Ik wil daarbij helpen. Als coach loop ik als het ware een stuk met je mee op je pad, stel ik je de vragen die je eigenlijk zelf zou willen stellen, zijn er verschillende oefeningen mogelijk (ontspanning, mentaal, creatief).

Ik ben gecertificeerd coach en ik ben aangesloten bij de NOBCO. Bij mijn coaching ga ik uit van een holistische zienswijze.

Heb je interesse en wil je meer weten? Bij SOLCoaching kun je vrijblijvend een gesprek aanvragen.
Neem hiervoor contact op.