Loslaten

Het is lastig om ingesleten gewoontes te veranderen, zelfs als je weet dat het beter voor je is. Een gezonde leefstijl heeft te maken met balans, stress hanteren, prikkelverwerking, met tevreden in het leven staan, goed voor jezelf zorgen en goed voor anderen zijn. Het veranderen van gewoonten gaat stapje voor stapje en heeft te maken met een vorm van discipline. Het is ook leuk. Als je het te pakken krijgt. Je doet het omdat je het van binnenuit wilt. Maar het alleen doen is lastig. De coaching is een steuntje in de rug bij het lopen van je eigen pad.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching heeft te maken met veranderingen in het werk, maar vooral ook met gezond werken. Hoe bouw je aan je loopbaan op zo’n manier dat je voldoening uit je werk haalt, je vanuit je waarden werkt, je je talenten en kwaliteiten benut en ook werk doet waar je je prettig in voelt.

Levensloop

Een mens verandert in de loop van het leven. En dat is oké, maar soms is het ook lastig om met de nieuwe fase om te gaan. Soms merk je het in je werk, soms in je privé. In de verschillende levensfases verschuift wat je belangrijk vindt, wordt je geconfronteerd met nieuwe situaties en uitdagingen, stel je jezelf andere vragen. Soms komen daar wat knopen in te zitten. Als je last krijgt van die knopen is het fijn om ze te ontwarren. Dan ontstaat er meer ruimte.

Leefstijlverandering

Heb je interesse en wil je meer weten? Bij SOLCoaching kun je vrijblijvend een gesprek aanvragen.
Neem hiervoor contact op.