Dankzij de zon kun je kleuren zien.

SOL Coaching staat voor leven met glans. Eerst je balans vinden en de zon in je zelf terugvinden: energie, licht en warmte. Op weg naar eigenheid. Naar buiten treden en je talenten verspreiden.

⨀ Coaching in het hanteren van stress en spanning

⨀ Coaching in overprikkeling en ontspanning

⨀ Coaching bij loopbaan en levensfase vragen

Mijn naam is Emma Couperus, Ik ben coach en yogadocent en eigenaar van SOL Coaching en Training.

Heb je te maken met stressklachten, energieproblemen door overprikkeling en/of ben je niet happy op je werk of in je levensfase? Lijkt het je heerlijk om je weer bij je eigen energie en bij jezelf te komen? Je bent bij SOL Coaching van harte welkom.

Ik help je door coachende gesprekken en oefeningen vanuit een holistische visie: het gaat om de combinatie van denken en voelen vanuit het hoofd, het hart en het lichaam.

Tegen zaken aanlopen, niet weten wat je grenzen zijn of ze niet goed duidelijk kunnen maken, weinig energie, gespannen en gestrest zijn, het komt heel veel voor. Hoe langer je doorloopt met dergelijke klachten, hoe zwaarder het gaat voelen. De combinatie van werk, privé en levensfase stellen steeds weer opnieuw eisen aan ons. SOL Coaching loopt een eindje met je mee in de reis naar een lichter en kleurrijker leven. Het gaat om het ontdekken van je eigen kleur, wat hoort en past bij jou. En uiteindelijk om het laten schijnen van je eigen licht.

Bij SOL Coaching kan je terecht wanneer je klachten hebt, maar ook met de wens voor persoonlijk groei. SOL Coaching staat voor een individueel traject op maat.